Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Láss át a fiúkon!

2009.11.10

1.vizsgálat

Hajelemzés

A legtöbb fiú számára fontos a haja.Ha kócosnak és elhanyagoltnak tűnik is, a frizura legtöbbször gondos munka eredménye.Egyes srácok majdnem annyi időt képesek tölteni a tükör előtt, mint a lányok!

Trendi: A szüleid csak azt szeretnék elérni, hogy jól tanulj, és később ne legyen gondod a továbbtanulással!

Diagnózis: Miért képes olyan sokat bíbelődni a hajával?Mert tetszeni akar - mindenkinek.A trendi haj legtöbbször félénk srácot takar, aki fél a lelki sérülésektől, és ezt divatos külsővel palástolja.Belül hűvös és tartózkodó, elképzelhető, hogy nem mindig gondolkodik komolya.

 

Klasszikus rövid: Egy ilyen frizura láttán az első reakció általában az, hogy ez a srác kerüli a fodrászokat.A füleknél általában rövidebb a haj, míg elöl a homlokába lóg, és úgy fest, mintha még sosem találkozott volna hajzselével.

Diagnózis: Az ilyen fiúk általában nagyon pörgősek, nincs idejük olyan csajos műveletekhez, mint a hajbelövés.Mindig történik valami izgalmas körülöttük, és ha divatról nem is tudsz velük beszélgetni, minden másban igazi kaland velük az élet.Hűségesek, sosem jönnek össze egy lánnyal csak azért, mert menő!

 

Hosszú, rakoncátlan: Irányelvük a praktikusság és a természetesség.Minden olyan srác ide tartozik, akinek raszta, állig érő - vagy ennél is hosszabb - a haja, amivel nem kell túl sokat foglalkozni.

Diagnózis: Ezek a srácok általában tisztában vannak azzal, hogy jól néznek ki, ezért nincs szükségük arra, hogy a hajukkal trükközzenek, mégsem beképzeltek!Tele vannak önbizalommal, rendkívül önállóak, sokszor egyediek.Néha hűvösek, máskor vadak - megunhatatlanok!

 

2.vizsgálat

Öltözködéselemzés

Az átváltozóművész: Nincs kiforrott stílusa, de mindig az alkalomnak megfelelően öltözködik.Ez arra utal, hogy nagyon figyelmes, és jó érzékkel állapítja meg, hogy mikor mi illik.A barátnőjét is rengeteg figyelemmel halmozza el, és szinte mindig őszinte és hűséges!

A stíluskirály: Mindig a legújabb trend szerint öltözködik, emiatt sokszor úgy néz ki, mint a legtöbb srác.Szívesen vitatkozik, de hajthatatlan, mindig úgy gondolja, hogy neki van igaza.Hajlamos többet törődni a külsejével, mint a barátnője érzelmeivel.

Madárijesztő stílus: Nemcsak a stílusok, hanem a színek is ütik egymást az öltözékében.Ez a srác szeret az árral szemben úszni.Akkor boldog, ha kitűnik a tömegből, és olyan lány kell neki, aki méltányolja különlegességét, egyediségét.

 

3.vizsgálat

Színelemzés

Kedvenc színe:Piros: A piros a szenvedély és az erő színe.Az a fiú, aki szívesen hord pirosat, magabiztos, nem ijed meg a kihívásoktól.Irányító típus, a többiek mindig hallgatnak rá.

Kedvenc színe:Kék: A kék szín az egyensúlyt szimbolizálja.Az a srác, aki ezt szereti, álmodozó ember, akinek nagyon fontosak a barátai.Hűvös és visszahúzódó, nehezen nyílik meg másoknak.

Kedvenc színe:Fekete: Első pillanatra megközelíthetetlennek tűnik, de a komor külső vidám fiút takar, aki hűséges és okos lányra vágyik.

Kedvenc színe:Zöld: Kiváncsi természet, tele van ötletekkel.Szereti a meglepetéseket, és mindig kitalál valami újdonságot.Biztonságra vágyik, mégis nyitott minden új iránt.

Kedvenc színe:Sárga: Roppant figyelmes, és ha vita adódik, biztos, hogy gyorsan elsimítja, mert diplomatikus egyéniség.Nagyszerű a humora, nevetés vele az élet!

 

4.vizsgálat

Viselkedéselemzés

A dumagép: Állandóan ő beszél, imád a középpontban lenni, azt gondolja, hogy körülötte forog a világ.Beképzelt, gyakran túloz, henceg.

A hangoskodó: Magabiztos személyiség, hatalmas önbizalommal.Nem titkolja véleményét, még akkor sem, ha azzal megosztja a közösséget.

A jó barát: Jó hallgatóság, őt valóban érdekli a barátai élete.Fontosak számára az emberi kapcsolatok, és inkább köt kevés mély barátságot, mint sok felszíneset.

Az érintő: Ahányszor beszél valakivel, valahol mindig megérinti.Érzelmes típus, aki az érintéssel fejezi ki, ha figyel valakire.Ha ilyen fiúval jársz, biztos, hogy sok romantikában van részed.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.