Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Love radar

2009.01.13

1.Add önmagad!

Már milliószor hallhattad, mégsem lehet eléggé hangsúlyozni: fontos hogy a srácok magabiztosnak lássanak!Ehhez "csak" annyit kell tenned, hogy fogadd el magad, érezd jól magad a bőrödben.Hidd el, ezt a fiúk azonnal észreveszik!Ne erőlködj, és főleg ne játssz szerepet, csak azért, hogy feltűnj!

 

2.Mosolyogj!

Minden flört egy mosollyal kezdődik.A fiúk különösen szeretik a mosolygós lányokat, mert róluk sugárzik az életkedv és az, hogy nincs semmi gondjuk a világgal.A "Dont worry, be happy!" jelmondat a legtöbb fiúhoz közelebb áll, mint a "Magam alatt vagyok, nincs jó kedvem..." hozzáállás.

 

3.Online chat

Tedd meg te az első lépést: vedd fel az ismerőseid közé.Ebből egyértelműen kiderül, hogy a látóteredben van.Ahhoz, hogy ő is megjegyezzen magának, nem is kell sokat várnod, elég néhány beszélgetés vagy rövid levelezés.

 

4.Apró érintések

Az apró érintéseknek óriási jelentősége lehet.Ha beszélgetés közben véletlenül hozzáérsz, ha köszönés közben finoman megfogod a vállát, azonnal megtudod, mit gondol rólad.Ha ő is viszonozza az óvatos érintéseket, akkor biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen működik köztetek az a bizonyos kémia.

 

5.Humor

Ne tegyél úgy, mintha hűvös, megközelíthetetlen kisasszony lennél!Ha valamit viccesnek találsz, akkor nyugodtan nevess önfeledten.Ha valamiről eszedbe jut egy jó poén, akkor nyugodtan mondd el neki is, és a vicces beszólásokat se tartsd magadban!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.